Nu lua totul de bun de HEATHER MARIE THOMPSON .PDF📚


Nu lua totul de bun de  HEATHER MARIE THOMPSON .PDF
Vizualizări:010-09-2021Post by User

  Nu lua totul de bun de  HEATHER MARIE THOMPSON top cărţi online gratis.PDF

     Nu lua totul de bun este o carte scrisă de o fată pentru fete, de o soră mai mare pentru surorile mai mici, de o persoană care a trecut deja prin hățișul și riscurile relațiilor cu sexul opus, pentru adolescentele care încep să devină preocupate de subiectul acesta. Volumul poartă amprenta personalității și a experienței de viață a autoarei, fiecare subiect fiind bogat ilustrat cu întâmplări din propria ei viață. Dacă ești interesată să știi mai multe despre ce este important într-o relație, despre frumosul, dar și despre latura mai puțin plăcută a relațiilor, despre cum să comunici în cuplu, cum să fii sigură că el este alesul, despre cum să faci față rupturii unei relații și așa mai departe, volumul Nu lua totul de bun este cartea pe care o cauți. 

Despre autoare
    Heather Marie Thompson locuiește în Berrien Springs, Michigan (SUA). Scrie cărți pentru publicul tânăr, din dorința de a-i ajuta pe tineri să poată trăi o viață creștină echilibrată și frumoasă. Alte cărți publicate: Cracked Glasses; The God Myth and Other Lies; How to Feed the Mediavore.
 
Fragment
     Fără prieten, cu un prieten bun, cu un prieten rău, părăsită — orice ai zice, eu le-am trăit pe toate. Abia acum am descoperit soluția pentru relații de succes. Îmi doresc să o fi aflat mai devreme, dar îți spun ceva: orice ai face, nu te plafona. Să fim serioase! Am avut și avem toate momente crunte de exasperare, când privim la propria viață și ne întrebăm: „Dacă nu voi întâlni niciodată pe cineva? Dacă nu voi primi niciodată acel semn miraculos de la Dum- Capitolul 1 6 nezeu, prin care El Însuși mi-l arată pe viitorul meu par- tener și îmi strigă în ureche: «Pregătește-te! Acesta este alesul!»? Dacă nu va face niciodată lucrul acesta pentru mine? Dacă ratez semnele?” Pentru că suntem pline de astfel de temeri și de nesi- guranță, ne plafonăm. Decidem că ceea ce este bun este destul de bun și că ne vom mulțumi cu ceea ce găsim. Ei bine, eu sunt ferm convinsă că există o diferență mare între „licurici” și „fulger”. Nu sunt sigură cine a spus asta mai întâi — poate că a fost Shakespeare sau Forrest Gump —, însă oricare dintre ei ar fi spus-o, este adevărat. Sunt mii de „licurici” în lumea relațiilor — oameni care te fac să întorci capul și să zâmbești. Prietenii ne re- comandă adesea astfel de „licurici” pentru că sunt „genul” nostru. Ai putea să ieși afară în luna iulie și să prinzi un borcan întreg de licurici dacă ai vrea. Totuși, dacă e să fim realiste, ar fi mai bine dacă i-am lăsa în curte. Problema apare când confundăm „licuricii” cu „fulgerele”. „Fulge- rul”, în general, te lovește doar o dată în viață, iar când te lovește, „licuricii” se împrăștie ca frunzele suflate de vânt. Nu am o diplomă în psihologie și nici nu mă consider regina înțelepciunii în privința relațiilor. Nu vă împărtă- șesc nimic mai mult decât judecata sănătoasă, bazată pe o viață plină de experiențe bune și mai puțin bune. Și știu de asemenea ce înseamnă să fii creștină și să încerci să afli care-ți este poziția și ce dorești de la un posibil parte- ner. Nu este ușor, dar viața nu este niciodată ușoară.
Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Nu lua totul de bun de HEATHER MARIE THOMPSON .PDF

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив