Conversații cu Dumnezeu - Vol.1 de Neale Donald Walsch carte .PDF📚


Conversații cu Dumnezeu - Vol.1 de Neale Donald Walsch carte .PDF
Vizualizări:010-12-2021Post by User
Conversații cu Dumnezeu - Vol.1 de Neale Donald Walsch carte .PDF
     Cărțile în care găsești adevărul ce te așteaptă să-ți schimbi viața

       Ce l-ai întreba pe Dumnezeu dacă ai putea? Probabil că lista cu întrebări nu s-ar termina niciodată, pentru că omul este o ființă curioasă, iar setea sa de cunoaștere nu poate fi satisfăcută cu ușurință. Mai ales dacă ar avea ocazia să stea de vorbă cu Atotștiutorul. Ai aborda subiecte de viață și de moarte, iubire și credință, bine și rău. Să presupunem că Dumnezeu ți-ar oferi răspunsuri pe care să le poți înțelege. I s-a întâmplat lui Neale Donald Walsch. Ți se poate întâmpla și ție dacă citești "Conversații cu Dumnezeu".

    Aceste volume sunt încadrate în categoria de cărți de religie și spiritualitate, dar pot fi un ghid de supraviețuire, un set de instrucțiuni care te ajută să te regăsești, să începi o revoluție spirituală înlăuntrul tău și să înveți să percepi lumea în alt fel deopotrivă. Cele 3 cărți "Conversații cu Dumnezeu" te vor elibera de frică și rușine, îți vor arăta de ce este important să-ți spui adevărul despre tine și despre ceilalți, care este valoarea alegerilor făcute cu sufletul, și că nu te poți baza pe nicio experiență anterioară pentru a alege mai bine, întrucât existența ta este un proces de construcție pe care îl creezi în prezent.

Conversații cu Dumnezeu vol. 1

"Am auzit plânsul inimii voastre. Am văzut căutarea sufletului vostru. Știu cât de tare tânjiți după Adevăr. L-ați căutat în durere și în bucurie. Mi l-ați cerut cu insistență, la nesfârșit. Să Mă arăt. Să Mă explic. Să Mă revelez."

Fragment 
     Sunteţi pe punctul de a trăi o experienţă extraordinară. Sunteţi pe punctul de a avea o conversaţie cu Dumnezeu. Da, da, ştiu ... Aşa ceva nu e posibil. Credeţi, probabil, (sau aţi fost învăţaţi să credeţi) că aşa ceva nu este posibil. Putem să ne adresăm lui Dumnezeu, desigur, dar nu putem vorbi cu Dumnezeu. Vreau să spun că Dumnezeu nu ne va răspunde, nu-i aşa? Cel puţin, nu sub forma unei conversaţii obişnuite, de fiecare zi. Aşa gândeam şi eu. Atunci mi s-a revelat această carte. Chiar asta vreau să spun. Această carte nu a fost scrisă de către mine, mi s-a revelat. Şi, când o veţi citi, vi se va revela şi vouă, pentru că tuturor ni se arată adevărul pe care suntem pregătiţi să-l aflăm. Probabil că viaţa mea ar fi fost mult mai uşoară, dacă aş fi păstrat totul pentru mine. Dar nu acesta a fost motivul pentru care am avut o asemenea revelaţie. Şi oricare ar fi neplăcerile pe care această carte mi le-ar putea provoca (să fie considerată o blasfemie, un fals, sau eu să fiu numit un ipocrit pentru că nu am trăit aceste adevăruri în trecut sau - poate mai rău - un om sfânt) acum nimic nu mă mai poate opri din drum. Şi nici nu vreau să mă opresc. Am avut mai multe ocazii să mă dau la o parte, dar nu le-am urmat.
Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Conversații cu Dumnezeu - Vol.1 de Neale Donald Walsch carte .PDF

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив