Ferește-mă doamne de prieteni de Larry L. Watts .pdf📚


Ferește-mă doamne de prieteni de  Larry L. Watts .pdf
Vizualizări:014-12-2019Post by User
 Ferește-mă doamne de prieteni de  Larry L. Watts .pdf
    Deşi România era bine cunoscută pentru politica sa neconformistă din cadrul Blocului Sovietic, doar câţiva observatori din afară şi-au dat seama de gradul de animozitate pe care aceasta îl stârnea în cadrul URSS şi al altor aliaţi din cadrul Pactului de la Varşovia sau de cauzele punctuale ale acestei animozităţi. În anii 1980, mulţi analişti occidentali începuseră să pună la îndoială faptul că aparentele conflicte cu Moscova şi loialiştii sovietici erau reale. "Fereşte-mă, Doamne, de prieteni" examinează interesele strategice aflate în spatele relaţiilor antagoniste ale României cu "aliaţii" din Răsărit, motivaţiile incredibilei sfidări a ţării noastre la adresa Moscovei, metodele de "eliberare" militară şi de securitate din jugul sovietic, scopurile opoziţiei faţă de politicile de la Kremlin şi, mai ales, reacţia sovieticilor şi a loialiştilor din rândul membrilor Pactului de la Varşovia în cele mai înalte consilii ale acestora, aşa cum au fost acestea consemnate de lideri ai Partidului Comunist, de comandanţi militari şi de organe ale securităţii statului.
Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Ferește-mă doamne de prieteni de Larry L. Watts .pdf

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
    Marian Simionel
    17
    0
    Va rog sa-mi trimiteti aceasta carte pentru uz strict personal (exclusa multiplicarea sau transmiterea sa altor persoane). Multumesc!
    msbook5
    Administrators
    17
    117
    Pe aplicația de citit cartea în colț dreapta sus este un buton tastați pe el și descărcați-o direct, sper că v-am fost de folos!
    CRISTINA MALITA
    18
    0
    larry watts
    Dumitru Falcan
    19
    0
    Va rog sa imi trimiteti cartea, pentru uz strict personal, multumesc.