Diplomatia de Henry Kissinger descarcă cartea online gratis .pdf📚


Diplomatia de Henry Kissinger descarcă cartea online gratis .pdf
Vizualizări:006-12-2019Post by User
  Diplomatia de Henry Kissinger descarcă cartea online gratis .pdf
  Oscilând între o prezentare generală şi una detaliată a negocierilor pe care le-a avut cu liderii din întreaga lume, Henry Kissinger descrie modul în care arta diplomaţiei a creat lumea în care trăim şi măsura în care politica externă a Americii a fost total diferită de cea a altor naţiuni.
   Diplomatia, o carte stralucită, controversată şi foarte incisivă, reprezintă încununarea unei cariere diplomatice. Este o lectură obligatorie pentru toţi cei interesaţi de forţele care au modelat lumea de astăzi şi o vor prefigura pe cea de mâine.
   Aproape ca printr-o lege a firii, în fiecare secol pare a se ivi o ţară cu puterea, voinţa şi imboldul intelectual şi moral de a modela întregul sistem internaţional potrivit propriilor sale valori. În secolul al XVII-lea, Franţa, sub cardinalul Richelieu, a introdus abordarea modernă a relaţiilor internaţionale bazate pe statul-naţiune şi motivate de interesele naţionale ca scop ultim. În secolul al XVIII-lea, Marea Britanie a elaborat conceptul de echilibru al puterii, care a dominat diplomaţia europeană pentru următorii 200 de ani. În secolul al XIX- lea, Austria lui Metternich a reconstruit unitatea Europei, iar Germania lui Bismarck a demontat-o, dând o nouă formă diplomaţiei europene – aceea a unui joc al politicii de forţă, jucat cu sânge rece.
Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Diplomatia de Henry Kissinger descarcă cartea online gratis .pdf

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
    Ana Matei
    Guests
    17
    0
    As dori sa citesc aceasta carte.