Diagnosticarea Karmei, vol. 4: Privire în viitor de S. N. Lazarev carte .PDF📚


Diagnosticarea Karmei, vol. 4: Privire în viitor de S. N. Lazarev carte .PDF
Vizualizări:022-12-2021Post by User
Diagnosticarea Karmei, vol. 4: Privire în viitor de S. N. Lazarev descarcă gratis carte .PDF
„ Înainte de lectura acestei cărţi ar fi bine să lăsaţi deoparte orice supărare pe Dumnezeu, pe părinţi, pe lumea înconjurătoare, pe dumneavoastră înşivă şi pe destin " S. N. Lazarev
CĂTRE CITITORi
     Cea de-a treia carte ar fi trebuit să se numească „Cazuri din practică". Eu socoteam că, prin cele două cărţi anterioare, sistemul a fost încheiat, iar în cea de-a treia aveam de gând să aduc explicaţii, precizări, completări în legătură cu sistemul. Au apărut însă noi cunoştinţe, şi acestea s-au dovedit a fi într-atât de importante, încât a trebuit să scriu urgent a treia carte, în decursul acestui timp, multe persoane mi-au adresat întrebări şi eu le-am promis că voi răspunde la ele în paginile unei cărţi. Le cer scuze celor care au asistat la conferinţele mele din Vladivostok. Eu le-am promis că voi răspunde la bileţele şi voi înregistra răspunsurile pe casete video. Dar n-am reuşit. Atunci am promis că în cartea a patra voi da răspunsuri la întrebări, însă şi de această dată s-au acumulat informaţii noi, fără de care, din câte îmi dau eu seama, cercetările mele n-ar fi putut să fie complete şi încheiate. Acum sistemul este mai mult sau mai puţin definitivat. Dar, o dată ce aşa s-au întâmplat lucrurile, eu voi da într-o carte separată răspunsuri la întrebări, explicaţii şi completări. Cred că cea de-a cincea carte va apă rea în toamna anului 1998. Încă o dată, îl rog pe cititor să înţeleagă: eu nu dau nici un fel de sfaturi şi nu îndemn la nimic. Eu îmi împărtăşesc experienţa în domeniul ajutării oamenilor, rezultatele cercetărilor mele, năzuinţa de cunoaştere a lumii înconjurătoare. Sper ca această carte să-l ajute pe cel care o va citi.
Autorul

INTRODUCERE 

      În primăvara anului 1996, după ce apăruse de sub tipar cartea a treia, eu consideram că sistemul meu este, în principiu, încheiat, întâlneam tot mai des oameni care spuneau că lectura celor trei cărţi le-a schimbat caracterul şi concepţia despre lume. 2 Numeroase disfuncţii dispăreau fără urmă, dacă omul analiza cu atenţie lucrurile despre care se vorbea în cărţi. Ce-i drept, au existat situaţii când cunoştinţele mele, experienţa şi intuiţia mea se dovedeau neputincioase în faţa bolii. Atunci îmi venea să abandonez toate cercetările şi să mă ocup de altceva. Mai frecvente însă erau cazurile de însănătoşire frapantă. Acest lucru mă obliga să merg mai departe. O mare importanţă a avut faptul că am izbutit să comprim o cantitate uriaşă de informaţii în câteva adevăruri simple şi accesibile. Opiniile cu privire la cărţile scrise erau diametral opuse. Unii spuneau că sistemul este prea simplu. Alţii - că este prea complicat şi puţin accesibil. Unii spuneau că cea mai tare este prima carte. „Cea mai tare este cartea a treia", - spuneau alţii. „Cea mai tare este totuşi a doua", - socoteau unii şi demonstrau lucrul acesta cu argumente. Atunci am înţeles că oamenii percep informaţia în mod diferit şi că, asupra fiecăruia, cartea exercită o acţiune particulară. De acţiunea cărţii m-am convins pe propria-mi piele, atunci când am început să recitesc manuscrisul primului volum. Peste câteva minute după ce începusem lectura manuscrisului, la nivel subtil, a urmat deodată un şoc atât de puternic, incât învelişurile fine ale biocâmpului meu au început să se desfacă în bucăţi. Apoi coconul structurii biocâmpului meu a început să „lunece" lent de pe învelişul fizic. Mai mulţi clarvăzători au observat: atunci când aura dispare, omul moare în scurt timp. Eu mi-am dat seama că situaţia este gravă şi am încercat să descopăr sursa atacului. Rezultatul a fost cu totul neaşteptat. Această sursă s-a dovedit a fi propriul meu manuscris.
Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Diagnosticarea Karmei, vol. 4: Privire în viitor de S. N. Lazarev carte .PDF

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив