Cheile magice ale lui Solomon vol.1 carte online gratis .PDF📚


Cheile magice ale lui Solomon vol.1 carte online gratis .PDF
Vizualizări:027-05-2020Post by User

Cheile Magice ale lui Solomon citește cartea online gratis .PDF

      Am adunat în acest Tratat de Magie textele solomonice existente.
Aceste texte provin din traduceri făcute de-a lungul timpului de diferiţi iniţiaţi şi Maeştri ai Magiei, din Manuscrise foarte vechi, scrise în limbile chaldeeană, ebraică, latină sau greacă. Cititorul care a avut ocazia să studieze unele din aceste variante îşi va da seama că sunt diferenţe destul de mari între texte datorate în mare parte traducerii eronate din limba veche sau a indescifrabilităţii textului. Pe această cale dorim să vă comunicăm că variantele traduse de noi sunt cele care ni s-au părut cele mai clare şi mai complete.
Prima parte a Cărţii este Marea Cheie a lui Solomon (Cheia Majoră).
        Tratatul de Magie a lui Solomon este împărţit în două Cărţi. În prima Carte cunoaştem cum se pot evita erorile în Experimentele şi Operaţiunile de Magie. A doua Carte ne învaţă în ce fel pot fi reduse Artele Magice la un anumit obiectiv şi scop. Aici cititorul va găsi explicaţii detaliate despre Operaţiile Magice, despre cum trebuie acestea pregătite, ce conjuraţii şi invocaţii se folosesc; care sunt Peceţile, Pantaclele, perioadele optime pentru desfaşurarea Artelor Magice (Zile, Ore, Lunaţii).
       În cea de-a doua Carte sunt expuse instrumentele Artei Magice, care sunt exorcismele Spiritelor rebele şi nesupuse, cum se consacră (sfinţesc) Elementele necesare acestei Arte, cum se face Cercul Magic.
Partea a doua a Cărţii poartă denumirea de Cheia Mică a lui Solomon (Cheia Minoră a lui Solomon) cunoscută altfel şi sub numele Legemeton - Clavicula Salomonis.
Legemetonul cuprinde 5 părţi distincte:


- Goetia
- Theurgia Goetia
- Ars Paulina
- Ars Almadel


       Din conţinutul Legemetonului cititorul va avea ocazia să cunoască în amănunt informaţii despre spiritele bune şi rele, Semnele şi Peceţile lor, Ordinele şi Ierarhiile din care fac parte,serviciile Spiritelor cu care a vorbit Solomon vreodată şi maniera de a le chema/conjura în formă vizibilă, conjuraţiile, metodele de purificare/exorcizare pe care Operatorul trebuie să le folosească în timpul Operaţiilor Magice.

Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Cheile magice ale lui Solomon vol.1 carte online gratis .PDF

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив