Secretul de Rhonda Byrne carte .PDF📚


Secretul de Rhonda Byrne carte .PDF
Vizualizări:025-12-2021Post by User

Secretul - Rhonda Byrne descarcă și citește doar cele mai bune cărți online gratis .PDF

     Părți din Marele Secret s-au aflat în tradițiile orale, în literatură, în diferite religii și filozofii, de-a lungul secolelor. Pentru prima data, toate părțile Secretului au fost reunite într-o revelatie incredibilă, care va transforma vietile celor ce o trăiesc.
    Din această carte, veți învăța cum să folosiți Secretul în toate aspectele vieții dumneavoastră – obținerea banilor, păstrarea și redobandirea sănătății, relațiile interumane, fericirea și în orice interacțiune pe care o aveți 
în această lume. Veți începe să înțelegeți puterea ascunsă, nefolosită, care se află în lăuntrul vostru și aceasta revelatie poate aduce bucurie fiecărui aspect al vieții dumneavoastră.

      Secretul cuprinde întelepciune de la învățători din vremea noastra – bărbati și femei care au folosit-o pentru a dobîndi sănătate, bunastare și fericire. Aplicînd cunoașterea Secretului, ei aduc la lumina întîmplări captivante de vindecare a unor boli, de redobandire a sănătății, de depășire a unor obstacole și de obținere a ceea ce mulți oameni ar considera imposibil.

    Marele Secret a fost transmis de-a lungul epocilor, a fost mult rîvnit, ascuns, pierdut, furat și adus cu mari sume de bani. Acest Secret vechi de secole a fost înțeles de cîțiva dintre cei mai importanti oameni din istorie: Platon, Galileo Galilei, Beethoven, Edison, Carnegie, Einstein – alături de alți inventatori, teologi, oameni de știință și mari gînditori. Acum, Secretul a fost dezvăluit lumii.

    Pe măsură ce aflați Secretul, veți ajunge să știți cum să aveți, să fiți ori să faceți tot ceea ce doriți. Veți ajunge să știți cine sunteți cu adevărat. Veți ajunge să cunoașteți adevarata măreție care vă așteaptă în viață.  
Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Secretul de Rhonda Byrne carte .PDF

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив