Mary Jo Putney -Trilogia matăsurilor -Văluri de mătase .PDF📚


Mary Jo Putney -Trilogia matăsurilor -Văluri de mătase .PDF
Vizualizări:007-02-2022Post by User

Descriere Văluri de mătase

    După ce este salvat dintr-o temniță îngrozitoare din Asia Centrală, slăbit și mutilat, maiorul Ian Cameron se întoarce în India, doar pentru a fi pus în fața unei crude realități: crezându-l mort, frumoasa lui logodnică s-a căsătorit cu cel mai bun prieten al lui. O moștenire neașteptată îi oferă șansa de a se... 

“Dupa ani de captivitate in Asia, un neinfricat maior de armata isi regaseste sperantele pentru viitor alaturi de o femeie indrazneata care are curajul sa-i accepte cererea in casatorie si sa dezvaluie pentru amandoi dragostea, pasiunea si cele mai ascunse dorinte.


O mostenire neasteptata ii ofera sansa de a se intoarce acasa, in Scotia, pentru a incepe o viata noua. Insa, mai intai, trebuie sa indeplineasca dorinta lasata cu limba de moarte de catre ofiterul rus cu care impartise anii de prizonierat: sa-i duca nepoatei acestuia, Laura Stephenson, un jurnal. Ian este surprins sa gaseasca o femeie in toata firea in locul fetitei pe care si-o inchipuia si isi da imediat seama ca Laura este singura care ar putea sa-i fie partenera intr-o casatorie neconventionala. Dorinta i se implineste, dar, inainte de a porni in lunga calatorie catre casa, cei doi sunt atrasi intr-o aventura care ameninta viitorul Indiei si ii apropie intr-o dragoste pasionala ce devine mai puternica decat orice ar fi indraznit sa viseze vreodata.”

Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Mary Jo Putney -Trilogia matăsurilor -Văluri de mătase .PDF

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив