Nicholas Sparks- Întoarcerea acasă .PDF📚


Nicholas Sparks- Întoarcerea acasă  .PDF
Vizualizări:009-01-2022Post by User
 Descarcă online gratis cele mai vîndute cărți de Nicholas Sparks- Întoarcerea acasă  .PDF
    Trevor Benson n-a avut niciodată de gând să se întoarcă la New Bern, în Carolina de Nord. Dar explozia unui obuz de mortier în fața spitalului în care lucra l-a lăsat cu o infirmitate și a fost trimis acasă din Afganistan. În aceste condiții, căbănuța dărăpănată lăsată moștenire de bunicul lui poate fi locul potrivit ca să se recupereze.

     Îngrijind stupii pe care bunicul lui îi iubea atât de mult, Trevor nu este pregătit să se îndrăgostească de o localnică, însă, chiar de la prima lor întâlnire, simte o legătură stranie cu ajutorul de șerif Natalie Masterson. Ea pare să-i împărtășească sentimentele, dar rămâne frustrant de distantă, iar Trevor se întreabă ce ascunde.

     Existența lui în New Bern este complicată de o adolescentă îmbufnată, pe nume Callie, care trăiește în parcul de rulote din apropiere. Trevor speră ca fata să poată elucida misterul morții bunicului lui, dar ea nu-i oferă multe indicii până când, într-o situație de criză, el se vede nevoit să descopere adevărul despre trecutul lui Callie, care are o legătură mult mai strânsă cu bătrânul decât și-ar fi imaginat nepotul.

     În încercarea de a descifra secretele lui Natalie și Callie, Trevor va învăța ce înseamnă dragostea și iertarea și faptul că, în viață, trebuie să ne întoarcem din când în când acasă.

„Secrete, seducție și iertare, iată ingredientele unei povești de care nu vă veți sătura.“ CNN Underground

„În aceeași măsură o dramă de familie și o poveste de dragoste (...) Dacă și voi încercați, ca Trevor, să o luați mai ușor și să vă concentrați pe ceea ce este important în viața voastră, Întoarcerea acasă este acea lectură înduioșătoare pe care ați așteptat-o.“
Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Nicholas Sparks- Întoarcerea acasă .PDF

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив