Șeful de Vi Keeland carte .PDF📚


Șeful de Vi Keeland carte .PDF
Vizualizări:001-05-2021Post by User
„Chase Parker nu are concurenta! E cel mai sexy personaj de care te poti indragosti.“ - The Rockstars of Romance Nu te aștepți ca la birou să dai peste bărbatul visurilor tale…


Când l-am întâlnit prima oară pe Chase Parker, nu mi-a făcut tocmai o impresie bună.
Mă ascundeam în toaleta unui restaurant, lăsându-i un mesaj disperat pe telefon prietenei mele, în care o rugam să mă salveze de la o întâlnire dezastruoasă.
Chase m-a auzit și mi-a zis că sunt o nemernică.
Așa că i-am zis să-și miște fizicul din fața mea – fizicul lui superb, bine făcut și plin de infatuare – și m-am dus la masa mea.
Când a trecut pe lângă mine, mi-a zâmbit compătimitor și s-a dus la partenera lui.
Însă în clipa în care străinul acela fermecător a apărut la masa mea, însoțit de blonda lui sexy, am crezut că intru în pământ...

„Două personaje fabuloase, multă tensiune erotică, scene fierbinți și o doză sănătoasă de umor: Vi Keeland îți oferă un romance pe care pur și simplu o să-l devorezi!” – Totally Booked Blog

„Te va face să roșești, ba chiar îți va frânge inima pe alocuri, dar apoi te va face să te topești și să râzi în hohote.” – Aestas Book Blog

„Chase Parker nu are concurență! E cel mai sexy personaj de care te poți îndrăgosti.” – The Rockstars of Romance


Șeful de Vi Keeland este o comedie romantică savuroasă, plină de situații amuzante, replici spumoase, scene fierbinți, dar și momente deosebit de emoționante care te impresionează până la lacrimi…

Chase Parker este un personaj delicios de adorabil, o combinație perfectă între sex-appeal, inteligență și șarm, însă Reese îi face față cu brio! Frumoasă, talentată, exuberantă și sinceră, Reese îl ține pe jar pe Chase, reușind să reziste avansurilor deloc subtile ale acestuia, deși era conștientă că în final avea oricum să se predea întrucât, aproape fără să-și dea seama, se îndrăgostise nebunește de el.

Prima lor întâlnire stă sub semnul absurdului. Chase a auzit-o pe Reese pe un hol din fața toaletei unui restaurant luxos cerându-i unei prietene să o sune și să-i ofere pretextul să scape de o întâlnire dezastruos de plictisitoare și a decis să-și ofere ajutorul într-un stil ce pe mine m-a făcut să râd în hohote.

Luându-și partenera cu care avea întâlnire în acea seară, Chase s-a mutat la masa lui Reese și a insipidului ei însoțitor, prefăcându-se că erau vechi cunoștințe ba, mai mult, chiar foști iubiți!

Reese a ascultat de-a dreptul fascinată povestea halucinantă inventată ad-hoc de Chase și relatată de acesta cu multă dezinvoltură.

Provocată de faptul că Chase relatase că primul lor sărut se transformase într-un moment penibil întrucât ei îi dăduse sângele pe nas, Reese a intrat și ea în jocul lui, inventând și ea un incident jenant, în care Chase deținea rolul de ”onoare”. 

”- N-aș vrea să crezi că Chase mai are problema aia. Pentru că micul incident s-a întâmplat cu mult timp în urmă.

M-am aplecat spre Bridget și i-am șoptit:

– Reușesc să se controleze mai bine după ce înaintează în vârstă. De obicei.”

Departe de a fi supărat, Chase părea de-a dreptul încântat de versiunea pe care ea o prezentase, ba chiar mândru! Seara a continuat în același mod, cu împunsături verbale de ambele părți, scânteile ce săreau între ei prevestind un adevărat foc de artificii în viitor.

Deși la sfârșitul serii Chase și Reese nu și-au schimbat între ei numerele de telefon, destinul a venit din nou în întâmpinarea lor, cei doi întâlnindu-se întâmplător la o sală de fitness, ocazie cu care Chase a aflat, cu multă satisfacție, că Reese avea ca poză de fundal pe desktop… poza lui! Vă las să descoperiți amănuntele în carte ?

Deși Reese se îndoia că drumurile lor se vor încrucișa prea curând, se pare că fulgerul chiar poate lovi de două ori în același loc!

”Șansele să mă lovesc a doua oară de el în orașul ăsta imens erau probabil la fel de mari ca acelea de a fi lovită de fulger.

Avea să treacă mai puțin de o săptămână până să aflu că uneori fulgerul lovește de două ori în același loc.”

Forțată să-și dea demisia de la vechiul loc de muncă, unde avusese rezultate excelente și avansase pe propriile puteri ajungând șef al departamentului de marketing, datorită unei aventuri imprudente de o noapte cu unul dintre colegi, despre care descoperise abia ulterior că o mințise și era logodit, iar acesta ajunsese ulterior director, fiind și fiul patronului pe deasupra, Reese ajunge să candideze pentru un post de specialist în marketing tocmai la compania patronată de Chase!

Exact înaintea interviului, Reese surprinde fără să vrea o discuție între Sam, șefa departamentului de HR, și Chase, care îi cerea acesteia să nu o angajeze pe Reese ci să o recomande altei companii. Dezamăgită, Reese se pregătea să plece, însă Chase a fugit după ea, vrând să afle ce o supărase. Sinceră cum era din fire, Reese i-a spus fără menajamente că a tras cu urechea la discuția lui cu Sam. Motivația lui a uluit-o, Chase mărturisindu-i că era mult prea atras de ea, iar dacă ar lucra în preajma sa sigur ar încerca să o bage în patul lui. Înțepată, Reese i-a replicat că din acest punct de vedere nu era niciun pericol, întrucât ea nu ar accepta niciodată să se culce cu el, atâta timp cât el era șeful ei (doar se mai arsese o dată, nu?).

”- A! Ei bine, atunci… Se pare că până la urmă nu vom avea o problemă. Mi-am făcut griji degeaba. Eu mă dau la tine, iar tu o să mă respingi. (…) Deci, suntem în regulă cu asta? Eu îmi cer scuze și tu le accepți? Îi dai gata la interviu și o să fii angajată, apoi o să încerc să mă culc cu tine, iar tu o să mă respingi.

Nu m-am putut abține și am râs. Tipul ăsta este cu adevărat absurd.”

Săgețile lor verbale au continuat pe parcursul acțiunii, reușind să mă amuze copios de fiecare dată.

După ce s-a angajat, Reese a descoperit o nouă față a lui Chase, acesta dovedindu-se a fi un șef prietenos cu subalternii săi, cărora reușea să le stimuleze creativitatea într-un mediu competitiv, confortabil și plăcut. Totodată, așa cum promisese, Chase nu se dădea în lături de la nicio manevră ce ar fi putut să o aducă pe Reese în patul lui, construindu-și o adevărată strategie în acest sens și neținând cont că încălca astfel o grămadă de reguli din regulamentul intern al companiei lui, pe care chiar el îl aprobase.

Niciun argument al lui Reese nu a putut să-l descurajeze pe Chase, nici poveștile despre căsătoria dezastruoasă a părinților ei, nici obsesia ei compulsivă în privința siguranței locuinței, nici măcar informația despre adevăratul motiv pentru care își dăduse demisia de la precedentul ei loc de muncă. Ba, mai mult, când ea i-a mărturisit că respectivul incident se petrecuse din cauza lipsei ei de discernământ cauzat de prea multe Schnapps-uri Martini cu mentă, avea grijă să-i comande doar asta cu fiecare ocazie ce se ivea ?

Încetul cu încetul, Chase i-a doborât toate zidurile de apărare, Reese neavând de ales decât să se predea. Capitularea ei i-a adus nenumărate clipe de extaz, însă Reese nu era încă dispusă să-și asume relația în totalitate, întrucât avusese parte de mult prea multe dezamăgiri în trecut, însă Chase a reușit să-i spulbere și această ultimă rezistență.

”- Dacă nu ai așteptări, nu poți fi dezamăgită?

Nu știu de ce, dar recunoscând asta ca fiind adevărat, m-a făcut să mă simt jenată. Mi-am lăsat privirea în pământ.

– Cred că da.

Chase s-a aplecat. Mi-a atins bărbia și a ridicat-o ușor.

– Oferă o șansă. S-ar putea ca eu să fiu cel care nu te dezamăgește.”

Însă, când totul părea înconjurat de norișori albi, inimoare roz și bomboane colorate, o informație bulversantă din trecut iese la iveală, riscând să distrugă pentru totdeauna șansa lor de a rămâne împreună.

Atât Reese, cât și Chase avuseseră parte de un episod dramatic, respectiv tragic, în trecut.

Pe când erau copii, Reese și fratele ei, Owen, ajunseseră acasă și dăduseră peste niște spărgători ce le devalizau locuința. Încercând să-și apere sora, Owen încasase o lovitură ce-l lăsase surd pentru totdeauna, însă Reese era cea care rămăsese traumatizată sufletește, de aici și obsesia ei compulsivă pentru a verifica fiecare colțișor de locuință imediat ce intra în casă.

În urmă cu șapte ani, Chase își pierduse logodnica, Peyton, care fusese ucisă în împrejurări ce rămăseseră neelucidate, aparent încasând o lovitură de cuțit în piept în timp ce încerca să îl apere pe un om al străzii. O vreme, Chase trăise ”pe pilot automat”, cufundându-se în alcool pentru a-și amorți durerea și senzația de vină că nu fusese în stare să o apere pe Peyton. Deși reușise într-un final să iasă din acea stare, reluându-și afacerile și începând să iasă la întâlniri, nu se mai implicase niciodată emoțional într-o relație până la Reese.

Ultima parte a cărții mi-a adus de câteva ori lacrimi în ochi, suferind alături de ambii protagoniști și dorindu-mi să-și regăsească o cale spre fericire împreună. Din fericire, dragostea și-a dovedit încă o dată puterea ei vindecătoare…

”Eu eram echilibrul pentru nesiguranța lui. El era curajul pentru frica mea.”

Vă recomand cu mult drag această carte, care reușește atât să te facă să râzi în hohote, cât și să te impresioneze, ca la final să te lase cu speranță în suflet și o stare de bine.

Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Șeful de Vi Keeland carte .PDF

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив