Bella Andre - Dragostea din ochii tăi carte .PDF📚


Bella Andre - Dragostea din ochii tăi carte .PDF
Vizualizări:005-12-2021Post by User
Dragostea din ochii tăi de Bella Andre este primul roman din seria ”Familia Sullivan”. Lasă-te fermecată de povești de dragoste minunate, cu personaje puternice și pline de suspans. Carte acum și online gratis în format electronic .PDF


   Chloe Peterson are o noapte proastă, foarte proastă. Are o vânătaie mare pe obraz care poate depune mărturie. Și lucrurile tind să se înrăutățească. Când mașina ei derapează pe un drum umed de țară și ajunge într-un șanț, nu mai speră în nimic bun. Crede că bărbatul sexy care vine să o salveze în mijlocul furtunii este prea bun să fie adevărat.

Dragostea din ochii tăi e adevărată?

Ca fotograf de succes care colindă lumea, Chase Sullivan are de unde alege femei frumoase și duce o viață exact așa cum își dorește. Doar atunci când este acasă, în San Fracisco, unul din cei șapte frați ai lui îi creează probleme cât pentru tot restul anului. Chase crede că are tot ce-și dorește, până în noaptea în care o întâlnește pe Chloe pe marginea drumului, în Nappa Valley. Nu doar că nu a întâlnit până acum pe cineva atât de fermecător, dar realizează că fata are mult mai multe probleme decât o mașină stricată. Dar în curând, el ajunge să-și dorească să mute munții doar pentru dragostea ei. Vrea să o protejeze, dar oare ea îl va lăsa?
 

Dragoste și încăpățânare

Chloe și-a jurat să nu mai facă vreodată greșeala să mai se încreadă într-un bărbat. Dar, cu fiecare privire plină de iubire pe care i-o aruncă el și cu fiecare dulce mângâiere, ea nu se poate abține să nu creadă că a întâlnit o excepție. Chase nu a realizat că întâlnirea lor va însemna schimbarea totală a vieții lui, dar nu vrea să se opună. În schimb, va face orice pentru a cuceri inima lui Chloe.




Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Bella Andre - Dragostea din ochii tăi carte .PDF

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив