Biblioteca invizibilă de Genevieve Cogman descarcă online gratis cărți .pdf📚


Biblioteca invizibilă de Genevieve Cogman  descarcă online gratis cărți  .pdf
Vizualizări:010-09-2019Post by User
Biblioteca invizibilă de Genevieve Cogman  descarcă online gratis cărți   2021 .pdf
 
 Irene este un agent special al Bibliotecii, organizația secretă care strânge cele mai importante cărți din toate universurile paralele. Alături de Kai, enigmaticul ei ucenic, este trimisă într-o Londră infestată de haos, unde legile naturale sunt modificate de supranatural și magie.
Misiunea lor?
Să recupereze o variantă unică a poveștilor Fraților Grimm.Ajunși acolo, Irene și Kai sunt prinși într-un labirint de pericole, indicii contradictorii, societăți secrete, dragoni, vampiri, reptile din metal și roboți controlați prin magie. Nu doar viețile lor și reputația Bibliotecii sunt în pericol, ci realitatea însăși.

Despre scriitoare
GENEVIEVE COGMAN a pornit pe drumul literaturii de la o vârstă fragedă, cu operele lui Tolkien şi cu povestirile despre Sherlock Holmes. Şi nu a mai privit niciodată înapoi. Dar, într-o notă poate mai prozaică, ea deţine un masterat în Statistică aplicată în medicină şi a cochetat cu o diversitate de slujbe: a scris cod pentru programe cu profil clinic, a fost analist de date şi specialist în clasificări.   Deşi Biblioteca invizibilă este romanul ei de debut, a mai lucrat pe cont propriu ca autoare de scenarii pentru jocuri de rol. Seria Biblioteca invizibilă mai conţine romanele The Masked City (în pregătire în ARMADA), The Burning Page şi The Lost Plot. Pasiunile lui Genevieve Cogman includ realizarea de cuverturi din petice, crearea de bijuterii din mărgele, tricotatul şi jocurile pe calculator. Locuieşte în nordul Angliei.
Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Biblioteca invizibilă de Genevieve Cogman descarcă online gratis cărți .pdf

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив