Prințesă sub acoperire de Connie Glynn carte .PDF📚


Prințesă sub acoperire  de Connie Glynn carte .PDF
Vizualizări:005-12-2021Post by User
Descarcă și citește cărți pentru copii și adolescenți online gratis  Prințesă sub acoperire  de Connie Glynn carte .PDF
   „Prințesă sub acoperire”, este prima carte sin seria Cronicile Rasewood.  Scriitoarea  Connie Glynn este o tânără engleză care alcătuia povești de la vârsta de 6 ani. Cartea urmărește povestea a două fete de 14 ani complet diferite și care vin din lumi total opuse, dar care ajung să locuiască în aceeași cameră la cămin.
    Povestea începe când singura moștenitoare a regelui Maradovei, Prințesa Elli  Wolf, se confruntă cu mici probleme și presiuni regale care amenințau să-i răpească adoleșcența. Dorindu-și o viață normală, măcar în perioada liceului, prințesa noastră își începe noua existeță, sub acoperire, la Rosewood Hall.
    În alt capăt al Europei Lottie Pumpkin, o fată orfană dintr-un orășel de provincie și-a dorit dintotdeauna să fie prințesă bună și curajoasă, asemenea eroinelor din poveștile preferate.
Când soarta le aduce în aceeași camera la Rosewood Hall, una dintre cele mai prestigioase școli din Anglia, fetele se hotărăsc la un schimb de roluri.
    Dar pentru prințese lumea este un loc plin de primejdii, iar la adăpostul zidurilor seculare ale școlii cineva le pândește la fiecare pas.
Învățăm alături de Lottie că nu este nevoie de pat cu baldachin și pantofi cu pietre prețioase ca să fii prințesă, ci că doar caracterul și atitudinea fac diferența dintre o prințesă și o fată oarecare,  învățăm că bunătatea, optimismul și curajul se reflectă deja în diadema sufletului și că poți trăi ca o prințesă prin cărți, și mai ales prin tine însuși.
    Romanul arată imaginea unei prietenii adevărate deasupra claselor sociale, a diferențelor de mediu și trai, o prietenie ce invocă onestitatea, curajul, devotamentul și forța a două protagoniste ce îți vor intra la inimă.
   Prințesă sub acoperire este o carte care se citește foarte ușor, relaxantă și motivațională, o carte pe care aș recomanda-o cu drag tuturor copiilor.
     Face parte din concursul de lectură Bătălia cărților, categoria 11-14 ani. Găsiți romanul la toate filialele Bibliotecii Municipale „B.P. Hasdeu”.

Прочитать
  • Ghid de descărcare!
  • Prințesă sub acoperire de Connie Glynn carte .PDF

    Recomandat pentru o lectură plăcută: ➾



    Recenzii și comentarii!
    Comentează
    Introduceți codul de pe imagine:*
    Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив
    Love.books
    Visitors
    43
    1
    Iubesc cartea